Sous chef Extraordinaire Review – Delicious

Unul dintre cele mai mari lucruri despre clasici este că acestea sunt ușor disponibile. În timp ce ar fi greu apăsat pentru a găsi o copie a Maestrului Chu și Hu pentru SEN bețiv, un joc aproape nimeni nu a auzit chiar de (inclusiv eu, până când soția mea mi-a arătat a ei), puteți obține Mario 3 dvs. pe frigider și să se joace Doom 2 în interiorul unei tastaturi. Sega dă mai ales cu titlurile lor de moștenire în arena mobil, astfel cum este Square Enix, chiar dacă acesta din urmă acuzațiile un braț și un picior pentru acest privilegiu. Dar, în timp ce aceste jocuri sunt atemporale unora, noi de sânge trebuie să vină în fiecare atât de des și să le păstreze sub control, chiar dacă acestea nu sunt în mod special unic mecanic. Le Parker: sous chef Extraordinaire [$ 0,99] este format dintr-o mulțime de mecanici găsite în clasici menționate mai sus, dar prezentarea ei a acestor concepte este efort.

premisa Le Parker este ciudat, dar primitoare. În ciuda faptului că bucătarul titular arată ca un maestru contemporan al bucătăriei, povestea are de fapt un unghi de tip fantezie ciudat. Parker este un bucătar, care de mult este adevărat, care și-a creat o rețetă magică (cel mai ușor bezea vreodată), care este în sarcina prințesei unui teren mistic. Dar regele nu este mulțumit cu acest aranjament și vrea ca totul singur, așa că o răpește pe printesa, fură rețeta, și Parker izgonește. Asta e în cazul în care ai venit cu o serie de etape de platforming pentru a fi în esență Mario pentru Bowser regelui.
În timp ce jocul are mecanica Mario (are chiar balon de putere de la Super Mario World, care se umflă Parker și îl lasă să plutească în jurul ca Kirby), este de fapt mai mult ca un joc de Sonic atunci când vine vorba de design de nivel. Exista o multime de verticalitate pentru fiecare etapă, atât în ​​ceea ce privește zonele ascunse subterane și zone nevăzute pe cer. În timp ce acestea din urmă sunt locuri bine lucrate la punctul în care nu se simt prea ocultate, fostul poate fi o durere pentru a ajunge la, deoarece camera de multe ori nu zoom out suficient pentru a vă indiciu asupra lor, și misjudging un sari poate duce la o moarte rapidă, instantanee.

Toate la fel, nu vă pot ajuta, dar alege dispozitivul înapoi în sus și încercați din nou. Muzica, stilul de arta, totul calmant și primitor, precum și adăugarea subtilă a dublu-salt servește ca o carja decentă atunci când a explora toate aceste secrete. În mod surprinzător există o mulțime de soi la aproximativ 24 de niveluri oferite, care nu de bun venit și rămâne mai mult decât să mențină un bun simț al ritmului. Dacă ești atât de înclinat aveți posibilitatea să partajați, de asemenea, trei fișiere separate salva pe același dispozitiv, care este o raritate, și foarte binevenit ca nu va trebui să ștergeți un fișier pentru a începe peste tot de la zero.