Selectarea corectă a produselor cosmetice pentru pielea ta fara ingrediente nocive

Nu este nici un secret faptul că, în timpul nostru, o serie de produse cosmetice achiziționate într-o varietate de magazine și o gamă largă de preț. Mulți oameni să înțeleagă că prețul ridicat nu garantează întotdeauna un produs de calitate.

La urma urmei, chiar și cele mai bine cunoscute de brand, iar brandurile nu sunt sigure de la dealeri fără scrupule și falsificate cu o precizie fara precedent. Este doar riscul de efecte negative asupra sanatatii din aceasta, din păcate, nu este tot mai mica.

Puțini dintre cumpărători produse cosmetice permanente cunosc semnificația și impactul tuturor elementelor constitutive ale unui instrument. Dar, într-o astfel de cunoaștere chestiune delicată – forță. Există o serie de substanțe chimice, care sunt printre cele interzise in unele tari, in timp ce acestea sunt, de asemenea, permise în cealaltă. Mai mult decât atât, nu există nici un singur standard (adică cât de multe) pot fi adăugate la o anumită substanță.
Periculoase pentru sănătate ingrediente în compoziția produselor cosmetice

Dioxid de titan, poate duce la apariția tumorilor. Ingredient activ ca material de umplutură poate fi conținută în pulbere minerală, o parte din protecție solară.

Multe produse cosmetice umplut nitrozamine și parabeni, ingrediente care provoacă perturbări în sistemul endocrin, crescand riscul de cancer, tulburări sanguine.

Să nu uităm despre OMG-uri care „umplute” produse cosmetice. Aceste ingrediente pot provoca infertilitate, diverse tulburări hormonale din corpul unei femei. Cu toate acestea, ele sunt prezente în compoziția multor geluri de duș, și de multe ori acestea pot fi incluse în formula parfumată săpunurile.

Pentru a reduce prețul mărfurilor, în vederea realizării de câștig material, producătorii fără scrupule ascund de multe ori ingrediente periculoase incluse în compoziția produselor cosmetice, sau pur și simplu nu reușesc să menționeze unele detalii cu privire la secretul de producție. Așa că de multe ori pe pachetul pe care îl puteți găsi cuvintele „și alte ingrediente utile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *