Revizuirea ‘Empyrean’ – Empyrean Rex

Empyrean, una dintre cele mai recente versiuni ale prolific gamebook editor Alegerea jocuri, nu începe off pe un picior bun. Evenimente majore se întâmplă cu personajul tău înainte de a putea obține chiar și rulmenții, și se simte ca povestea iti spune mult mai mult decât te întreb. Nu ajută probleme că setarea primar al jocului, este amenajat în stil dieselpunk orașul Actorius, are o mulțime de lore pentru a explica. Totul vine pe un pic prea puternic, inițial, și a trebuit să mă forța să împingă prin ea în când lucrurile merg mai devreme. Da ceva timp sa desfasoare un pic, cu toate acestea, și Empyrean se dovedește a fi foarte distractiv. Este un lucru cărnoase, pentru a fi sigur, dar este pastă de înaltă calitate. Am ajuns să se bucură atât de mult încât, chiar dacă aceasta este una dintre cele mai lungi jocuri ChoiceScript l-am jucat, timpul părea să zboare.

Tu iei rolul copilului oarecum rebel al Dominicar, un membru de rang înalt al societății, care este responsabil pentru asamblarea mare a tehnologiei care permite guvernului Actorius să dețină puterea și apăra granițele. Dominicar nu a trage pur și simplu această tehnologie din aer subțire, cu toate acestea. Dedesubtul Actorius se afla ruinele aparente ale unei civilizații din trecut, una care a fost avansat extrem de vedere tehnologic. Această zonă subterană plină de mașini și minuni electronice este numit Deep Tech, și servește ca punct focal pentru o mare parte din evenimentele jocului. Unii doresc să-l jefuiască. Unii doresc să-l distrugă. Câțiva numesc chiar acasă. Dar, cea mai mare parte a cetățenilor Actorius merge pe despre viața lor fără să plătească mult atenție. Ele au propriile lor probleme să vă faceți griji, vedeți voi. Trecerea rapidă la o societate industrială și-a pus cea mai mare parte a populației la mila corporațiilor, precum și condițiile pentru muncitorii au devenit destul de rău că o rebeliune a apărut. Mai mult decât atât, Actorius menține shakiest de incetare a focului cu oamenii de pe cealaltă parte a frontierelor sale. În cazul în care acest lucru începe să sune ca un butoi cu pulbere de așteptare pentru a exploda, ai dreptate.

photo-2016-12-28-00-06-53What aprinde totul este atunci când caracterul tău, prevăzut cu o piesă specială de tehnologie de tatăl tău, sfârșește prin a fi singurul care poate pilota un avion experimental numit The Empyrean. Acest aparat de zbor puternic se va sfârși prin a fi un simbol în Actorius, așa cum se va pilotul. Dar ce fel de simbol va fi, și cât de mult se vor oamenii cu adevărat despre pilotul? Aceste detalii sunt de până la tine. Nu ai nici o alegere, ci pentru a arunca cu unele dintre facțiuni care sunt burzuluială unul nervi altuia, și în timp ce identitatea ta va fi un secret la început, cât timp rămâne în acest fel depinde de cât de atent esti cu privire la păstrarea secretul. În primul meu alerga prin intermediul, am pazit identitatea mea prudent, care acționează ca un prost cu totul răsfățat în identitatea mea civilă, toate în timp ce construirea reputația mea ca pilot The Empyrean lui, un act de Scarlet Pimpernel stil, care s-au dovedit a fi extrem de satisfacatoare. Aruncarea cu identitatea dvs. are departe avantajele sale, totuși. Este cu siguranță mai ușor să țină pasul unele dintre relațiile tale, dacă trăiești onest, și s-ar putea găsi mai ușor de utilizat greutatea în societate la maximum, dacă nu-ți pasă de nimeni sussing secretul tău.

Lungimea poveștii lui Empyrean lucrează puternic în favoarea sa. Acesta vă permite să participe la o serie de aventuri minore, care ajuta la construirea sentimentul că sunteți o prezență în această lume. De asemenea, aceasta înseamnă că reputația ta se simte mai câștigat, din moment ce nu pur și simplu glisați în scenă un minut și să accepte adorarea oamenilor următoare. Cel mai mare beneficiu, însă, este că oferă autorului Kyle Marquis timp pentru a construi lumi și personajele sale pe deplin. Ca de obicei, pentru o alegere de lansare a jocurilor, există un număr de caractere pe care le puteți romantism, și puteți juca orice combinație de gen și preferințele sexuale pe care le place. În cazul în care se ridică deasupra Empyrean tariful obișnuit aici este că toți acești potențiali parteneri se simt atât ca o parte utilă a poveștii și partenerii romantice credibil. Nimeni nu este aruncat în, nimeni nu este străin, și fiecare relație se simte ca o potrivire naturala pentru poveste. Acesta este un truc incredibil de rar pentru a trage off, și plătește dividende în Empyrean.

O părere la “Revizuirea ‘Empyrean’ – Empyrean Rex

Comentariile sunt închise.