Revista Kathy Rain – coșmarul anilor 90 este în viață în Conwell Springs

Punct-and-click joc de aventura gen a văzut destul de resurgența. Data vazut ca incredibil de nișă, o audiență de joc tot mai mare a contribuit la o piață pentru mai multe jocuri viitoare, mulți dintre cei care au bucurat de acest gen din nou în ziua. Kathy ploaie [$ 4,99] plătește în mod deliberat un omagiu epoca anilor 90 nu numai prin care au loc în deceniul de grunge, ci printr-o estetică cu rezoluție scăzută, care încearcă să facă jocul simt ca a venit din acea epocă originală. Și, datorită o poveste convingătoare, aceasta este o modalitate foarte bună de a petrece câteva ore rezolva un mister întunecat.

Kathy Rain a te joci ca motocicleta-echitatie, lanțul de-fumat, înțelept-cracare Kathy Rain. Este studentă la jurnalism colegiu, care se întoarce la Conwell Springs pentru înmormântarea bunicului ei. A murit în circumstanțe misterioase, după ce a petrecut peste un deceniu într-o stare vegetativă, după un incident misterios când Kathy era doar un copil. Kathy este unnerved de acest lucru, și revenind la Conwell Springs servește ca un impuls pentru ei de a explora ceea ce sa întâmplat cu tatăl ei. Lucrurile se transforma în curând ciudat, ca sinuciderea unui tânăr artist cu picturi ciudate joacă un rol, așa cum o face biserica înfiorător în oraș.
Punct de vedere vizual, Kathy ploaie are menirea de a evoca jocurile de aventura din 1990, cu pixeli arta de rezoluție mică și 4: 3 raport de aspect. Jocul arată foarte bine, am dori ca acolo a fost opțiunea de a juca într-o metodă de scalare-pixel perfectă, mai degrabă decât ceea ce este oferit chiar acum în cazul în care sclaes la full-screen. A se vedea, jocul rulează la o rezoluție de 320×240, astfel încât jocul va apărea un pic neclare cu privire la orice iPad. Orice dispozitiv iOS va apărea un pic neclare din cauza rezoluțiile lor, așa că mi-ar plăcea să văd o opțiune pentru a seta jocul la scalare-pixel perfectă, pentru a obține crocant din domeniu. în special îl puteți vedea în portretele personajelor, acestea sunt cele mai afectate de scalare utilizată aici.

Kathy ploaie este un punct-and-click aventură în stil retro, dar vine de la școala de design „nici nu prevede” asa destul de mult orice puzzle este doar o chestiune de voi pune inteligența dumneavoastră spre rezolvare. Kathy va oferi indicii prin comentariile ei, și nici unul dintre puzzle-urile sunt deosebit de obscure pentru a sorta. Unele locații eoliene blocate oprit după ce le-ați deblocat, care de fapt ajută pentru că nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre săpat soluții arcane. Va trebui să rezolve modul în care funcționează puzzle-uri, și pune împreună câteva combinații de elemente, dar nimic nu prea dens. Înțeapă un bun echilibru între testarea player-ul și nu a le blocat intr-un loc dur cu nici o speranță pentru progres.
Storytelling și scrisul sunt o forta reala pentru Kathy Rain. Fiecare linie de dialog este acționat vocal. Este de lucru spectaculos, și pune alte jocuri de rușine. Nu o singură linie de doi bani este lăsat nespuse aici. actor de voce Kathy, în special, merită o notă specială pentru a fi capabil să joace gama largă de protagonist. E o desteptule convingătoare când ea trebuie să fie, și joacă vulnerabilitățile ei bine, de asemenea. Dave Gilbert de Wadjet Jocuri Eye merită o mulțime de credit pentru activitatea sa în dirijarea acting de voce, deoarece adaugă atât de mult la joc. Purtați căști sau conectați difuzoarele în timpul jocului. Muzica face o treabă excelentă la stabilirea atmosferei, de asemenea.

Iar acea atmosferă trebuie să varieze de la a fi uneori la incredibil de întuneric cu inima-lumină. Kathy se ocupă cu colega ei băgăcios, iar parodiile de film descrise de un anumit vagabond sunt momente amuzante. Dar, Kathy ploaie, de asemenea, se ocupă cu unele subiect grele uneori, ca Kathy este puternic implicat ca a avut o copilărie aspră pentru a ajunge acolo unde ea este acum. Iar sinuciderea unei femei tinere, împreună cu modul în care aceasta a afectat familia ei, joacă un rol important, de asemenea. Iar povestea se implică încheierea ei cu care se confruntă în jos niște demoni personale.