Pantaloni și blugi

Să începem cu modelele clasice de tăiere directă, fără de care dulapul de afaceri nu face. În conformitate cu regulile, acești pantaloni stau în picioare, chiar sub buric și închid încrederea în coapse. Lățimea centurii trebuie să fie astfel încât pantalonii să nu cadă fără o centură, dar în același timp să li se permită să introducă două degete în interior. Lățimea coapsei este suficientă pentru a menține buzunarele agățate, iar fesele nu se potrivesc.

Nu fi leneș să încercați pantalonii în mișcare – mergeți prin ele, încercați să vă așezați și să vă ridicați. Cel mai mic disconfort cu aceste manipulări înseamnă că este mai bine să încercați o altă dimensiune sau alt model.

La lungimea clasică, pantalonii din față formează o panglică îngrijită pe pantof. În spate acoperă călcâiul cel puțin jumătate, dar nu ajung la talpă. Atunci când mersul pe jos, aceste pantaloni se ridică, dar nu suficient pentru a vedea șosetele.

Dacă stilul este mai restrâns, pantalonii pot fi mai scurți. La lungimea „europeană” ele acoperă doar partea superioară a pantofului, iar șnururile rămân în vedere.

Dacă pantalonii stau bine, dar sunt mari în lungime sau lățime, le puteți transporta în siguranță în croitorie – acest lucru se poate monta ușor și poate fi scurtat și micșorat.

Pantalonii informali, cum ar fi cei clasici, ar trebui să stea cu încredere în tine fără o centură, dar să lase un spațiu liber pentru manevre. Astfel, aterizarea la ele este mai mică și tăiată – mai îngustă.

Chinosele selectate corect stau pe picioare, nu le montează și nu împiedică mișcările atunci când merg. Atunci când scaunele pot ieși ușor în buzunare, dar acest lucru nu înseamnă că pantalonii nu sunt de dimensiuni. Dar dacă există „riduri” și riduri în apropierea muștiucului, atunci produsul nu este suficient pentru dumneavoastră.

În lungime, chinurile îngustă ajung la glezne. Și pantalonii mai lungi sunt scurtați prin jibi.

Jeans, în funcție de stil, au o înălțime diferită a centurii, dar trebuie să stea întotdeauna bine în ea – regula „cu două degete” aici nu funcționează. Denim se întinde ușor, așa că în curând aterizarea va fi confortabilă.

Spre deosebire de Chinode, blugi (atât drepți cât și drepți) stau mai bine dacă au o marjă de lungime și sunt asamblate în jos într-o „armonică” ușoară. Și picioarele scurte arata bine numai dacă sunt întoarse cu susul în jos.

Buzunarele din buzunare laterale din blugi bărbați nu afectează aterizarea la fel ca la blugi de femei. Dar dacă sunt cu supape și sunt plantate joase, acestea dau volum în zona feselor. Gândește-te dacă ai nevoie de un astfel de efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *