Înlocuirea filtrului de aer

Filtru de aer curăță aerul care vine în motor de praf, particule abrazive și alți contaminanți. Aceasta prelungește durata de viață a motorului. Filtru de aer reduce zgomotul, reduce riscul de apă care intră în motor și crește uniformitatea fluxului de aer. Cele mai frecvente – panou și filtre de aer circulare. Există, de asemenea, structuri complexe, performante de filtrare în mai multe etape și curățarea automată a elementului de filtrare prin suflare de aer comprimat.

Atunci când este necesar să se schimbe filtrul de aer?
Filtrul de aer este recomandat sa fie schimbate la fiecare 10.000 de mii. Km., În cazul în care conținutul de praf în aer între ele. Cel mai bine este de a efectua o revizuire a filtrului de aer și schimbați-l după cum este necesar.

servicii recomandate

Înlocuirea bujii
Înlocuirea filtrului de ulei al motorului

Filtrul de ulei este proiectat pentru a îndepărta impuritățile din ulei. Uleiul din motorul este pornit contaminat în mod continuu. Intensitatea poluării procesului depinde de condițiile de funcționare a motorului de proiectare, calitatea combustibilului

Funinginea și praf de ulei contaminat rula sarcini uriașe ale motorului, pentru că în loc de lubrifiere, acționează ca șmirghel. Acest lucru duce la deteriorarea motorului. Filtrul de ulei este proiectat pentru a preveni acest lucru. Prin urmare, înlocuirea la timp a filtrului de ulei Înlocuiți filtrul de ulei crește durata de viață a motorului de mai multe ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *